AAVE Festival 2018 Guest: Mikko Kallinen (& The Company)

Mikko Kallinen

Mikko Kallinen (& The Company) on tehnyt lukuisia teatteri koreografioita vuodesta 1991 lähtien. Niitä on esitetty mm. Suomessa Lontoossa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Pariisissa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Kallinen on työskennellyt yhä enemmän projekteissa, joissa on yhdistetty uutta interaktiivista teknologiaa, videotanssia, animaatiota sekä tietokonemusiikkia. Kallinen on opiskellut tanssia Ballet Rambert School:ssa Lontoossa sekä Merce Cunningham Studiolla New Yorkissa.

Mikko Kallinen (& The Company) has made several live choreographies since 1991. They have been performed in Finland as well as in London, Stockholm, Copenhagen and Paris. For the past ten years Kallinen has been working more with the projects combining new technology with interactivity, video dance design, animation and computer music to dance. Kallinen has studied dance in Ballet Rambert School  in London and Merce Cunningham Studio in New York.