AAVE Festival 2018 Guest: Seppo Renvall, Juha van Ingen & Jarkko Räsänen

Seppo Renvall, Juha van Ingen & Jarkko Räsänen

Seppo Renvall (s. 1963) on elokuvia, videoita ja valokuvia tekevä suomalainen taiteilija, joka on palkittu mm. Buenos Airesin biennaalissa, Argentiinassa ja Helsingin lyhytelokuvafestivaaleilla.

Juha van Ingen (s. 1963) on kuvataiteilija, joka tunnetaan mm. ARS’17-näyttelyssä Kiasmassa käynnistetystä 1000 vuotta pitkästä GIF animaatioloopista AS Long As Possible, ASLAP.

Jarkko Räsänen (s. 1984) on suomalainen kuvataiteilija, joka keskittyy ohjelmisto-, video-, valokuva ja äänitataiteeseen. Hänen teoksiaan ja esiintymisiään on nähty viime vuonna ARS’17-näyttelyssä Kiasmassa, Rytmitaju-näyttelyssä Hyvinkään taidemuseossa, KASKL-galleriassa Berliinissä ja MUU ry:n Sound Art Saunassa (Art Fair Suomi ja Tukholman Suomi-instituutti).

Seppo Renvall, Juha van Ingen ja Jarkko Räsänen ovat FixC osuuskunnan jäseniä.

Seppo Renvall (b.1963) is a Finnish video,-film and photograpic artist who has been awarded for example in The Biennale of Buenos Aires and Helsinki Film Festival.

Juha van Ingen (b. 1963) is a visual artist who is best known for his piece AS Long As Possible, ASLAP: a 1000 year GIF animation loop which was started in ARS’17 exhibition Kiasma and will run till 3017 in the National Gallery collection.

Jarkko Räsänen (b. 1984) is Finnish artist, who is focused in programming, video, photography and sound art. His works and performances have been seen last year in ARS’17 exhibition Kiasma, Sense of Rhythm in Hyvinkää Art Museum, KASKL gallery Berlin and MUU artist association’s Sound Art Sauna (Art Fair Suomi and Stochholm’s Finland Institute).

Seppo Renvall, Juha van Ingen and Jarkko Räsänen are members of FixC artists cooperative.