AAVE Festival 2018 Guest: Videokaffe

Videokaffe

Videokaffe on taiteilijakollektiivi, joka pyrkii löytämään yhteyden digitaalisen ja analogisen välille kineettisten veistosten kautta. Videokaffella on jäseniä Suomessa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Vuodesta 2011 lähtien kollektiivilla on ollut lukuisia näyttelyitä ympäri maailmaa. Ryhmän jäsenet tekevät yhteistyötä eri puolilta maailmaa sijaitsevista studioistaan internetin välityksellä. Videokaffe kokoontuu yhteen vähintään kerran vuodessa residenssin tai näyttelyn yhteydessä.

Videokaffe is an artist collective seeking to find the nexus between digital and analog, through the medium of kinetic sculpture. Videokaffe has members in Finland, Germany, The U.S., and Russia. Since its formation in 2011 the collective has had numerous exhibitions around the world. The members collaborate working remotely from their studios across the world through digital media portals creating new artworks. Videokaffe comes together for a studio residence/exhibition at least once a year.