AAVE Festival 2018 Guests: Folded Visuals w/ Indigo, Tulva & LHP

Folded Visuals (FI)
 
Folded Visuals vie katsojan salaiseen puutarhaan, jossa lammet, saniaiset ja pehmeä sammal sekoittuvat salaperäisiin luolastoihin ja virtapiirien kimmellykseen. Merle Karp esiintyy säännöllisesti VJ:nä Helsingin klubeilla ja ug-tapahtumissa.
Folded’s dreamy visuals take the viewer to a secret garden gone. Visions of lakes, ferns and soft moss blend into mysterious signals and a splash of circuit. Whispers and faraway wanders, restless dreams of a long lost drone. Merle Karp is a regular VJ in the Helsinki underground and club scene.

Indigo (FI)
Indigo on helsinkiläinen dj, vj ja elektronisen musiikin tuottaja. Illan klubille Indigo koostaa audiovisuaalisen kokonaisuuden ei-kenenkään-maalta, joka koostuu elokuvallisista näkymistä autonromuista, Kruunuvuoren autiotaloista, hylätyiltä tehtailta ja Helsingin lähiöiden lähimetsistä, sekä levylaukun sisällöstä. Äänimaisema koostuu kappaleista musiikin rajamailta, Radion Merisäästä kokeelliseen elektroniseen musiikkiin.
Indigo is a dj, vj and electronic music producer from Helsinki. For AAVE Opening Club, Indigo creates an audiovisual compilation from no mans’ land, consisting of cinematic views of car wrecks, deserted houses of Kruunuvuori, abandoned factories, the wonders of Helsinki’s nearby forests as well as the contents of his record bag. The soundscape combines tracks from the outskirts of music, from the marine radio to experimental electronic music.

Tulva (FI)
Ikävä, etäisyys, kosketus ja unissapuhuminen. Tulvan musiikissa haikeat äänimaisemat, rikotut rytmit ja pitkät kaiut yhdistyvät yhdeksi suureksi äänimassaksi. AAVE Festivaaleilla on luvassa täysin uudistettu livesetti ja pelkkää ennenkuulematonta tuotantoa.
Longing, distance, sleeptalking and a gentle touch. Emotional soundscapes and broken beats combining into a wall of sound. At AAVE Festival we will hear a new live set consisting of fresh material only.

LHP (FI)
LHP luo hiljaisuutta äänten väliin, ja äänet sen rytmittämiseksi. Laaja kattaus eri vaikutteita tislautuu hänen toimestaan tunnelmaa kohottavaksi ja yhteensitovaksi kirkkaaksi mikstuuraksi.
LHP creates silent intervals with sound, and the rhythm to accompany them. A broad platter of influences is distilled into a distinct mixture ensured to fill the atmosphere.