Videokaffe: A View From Beyond

Tiistai-Sunnuntai 10.–15.4.2018 13:00–19:00
NÄYTTELY / VIDEOKAFFE: A VIEW FROM BEYOND
Galleria Oksasenkatu 11, Oksasenkatu 11

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin maanantaina 9.4.2018 klo 18:00–21:00!

Videokaffe-ryhmän näyttelyt muodostuvat yhteisen teeman alla esittäytyvistä taideteoksista sekä paikan päällä että etäisyyden päästä täydelleen toimivassa työtilassa. AAVE-festivaali on kutsunut Videokaffen pitämään näyttelyn Oksasenkatu 11 -galleriaan festivaalin teeman hauntologia alla. Lähdimme mukaan. Tervetuloa vierailemaan luonamme toiselle puolelle!

Videokaffe (FI/DE/US/RU)

Videokaffe on taiteilijakollektiivi, joka pyrkii löytämään yhteyden digitaalisen ja analogisen välille kineettisten veistosten kautta. Videokaffella on jäseniä Suomessa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Vuodesta 2011 lähtien kollektiivilla on ollut lukuisia näyttelyitä ympäri maailmaa. Ryhmän jäsenet tekevät yhteistyötä eri puolilta maailmaa sijaitsevista studioistaan internetin välityksellä. Videokaffe kokoontuu yhteen vähintään kerran vuodessa residenssin tai näyttelyn yhteydessä.

AVAJAISET & KLUBIT | HAUNTOLOGIA | OISHII | LIVE CINEMA | NÄYTTELYT | SEMINAARI

Tuesday-Sunday 10.–15.4.2018 13:00–19:00
EXHIBITION / VIDEOKAFFE: A VIEW FROM BEYOND
Gallery Oksasenkatu 11, Oksasenkatu 11

Welcome to the exhibition opening on Monday 9.4.2018 18:00-21:00!

Videokaffe’s exhibitions consist of artworks presented on a common theme and a fully functioning workspace for collaborating on-site and remotely. Videokaffe was invited by AAVE festival to exhibit at Galleria Oksasenkatu 11, and have our go on the festival theme of hauntology. Visit us on the other side!

Videokaffe (FI/DE/US/RU)

Videokaffe is an artist collective seeking to find the nexus between digital and analog, through the medium of kinetic sculpture. Videokaffe has members in Finland, Germany, The U.S., and Russia. Since its formation in 2011 the collective has had numerous exhibitions around the world. The members collaborate working remotely from their studios across the world through digital media portals creating new artworks. Videokaffe comes together for a studio residence/exhibition at least once a year.

OPENINGS & CLUBS | HAUNTOLOGY | OISHII | LIVE CINEMA | EXHIBITIONS | SEMINAR