Koelse: Museum of Paranormal Technics

Keskiviikko-Sunnuntai 11.–15.4.2018 13:00–19:00 
NÄYTTELY / KOELSE: PARANORMAALIN TEKNIIKAN MUSEO
Koelse Studio, Nilsiänkatu 10 A, 4 krs.

Tervetuloa AAVE-festivaalin lämmittelytapahtumaan ja Koelsen näyttelyn avajaisiin tiistaina 10.4.2018 klo 18:00–21:00!

Voiko toiveita vahvistaa tavanomaisella vahvistinpiirillä, jumalan kanssa keskustella oikeanlaisen tietokoneen käyttöjärjestelmällä tai muokatulla radiomankalla keskustella henkien kanssa? Emme tiedä, mutta olemme etsineet eriskummallisia elektronisia kytkentöjä, joita tälläisiin tarkoituksiin on käytetty ja rakentaneet niitä uudestaan kierrätyselektroniikasta, jotta juuri sinä voit niitä omin käsin kokeilla. Tervetuloa KOELSE:n työhuoneelle Paranormaalin tekniikan museoon.

Museosta löydät:
* Toivomuskone
* Dreamachine
* Käytännön telepatia-apparaatti
* Solfeggio-taajuuksien generaattori
* TempleOS
* Vasarahai-näkymonitorisysteemi

KOELSE (FI)

Kokeellisen elektroniikan seura on Helsingissä toimiva elektroniikkaromun luovaan väärinkäyttöön keskittynyt ryhmä. Heidän käsissään vanhat laitteet saavat uuden elämän ihmeellisinä ääntä tuottavina koneina. Näitten koneiden varaan rakentuvat KOELSE:n installaatiot, konsertit ja työpajat.

AVAJAISET & KLUBIT | HAUNTOLOGIA | OISHII | LIVE CINEMA | NÄYTTELYT | SEMINAARI

Wednesday – Sunday 11.–15.4.2018 13:00–19:00
EXHIBITION / KOELSE: MUSEUM OF PARANORMAL TECHNICS
Koelse Studio, Nilsiänkatu 10 A, 4th floor

Welcome to AAVE Festival’s Warm-up Party and the exhibition opening on Tuesday 10.4.2018 18:00-21:00!

Can you amplify wishes with normal amplifier circuit, discuss with god with proper operating system or can you contact the spirits with a modified radio set? We do not know, but we have searched for schematics that have been used for this type of things, and we have build this kind of machines for you to try yourself. Welcome to KOELSE studio for the Museum of paranormal technology.

In the museum you will find:
* Wishing machine
* Dreamachine
* Telepathy practise apparatus
* Solfeggio tone generator
* TempleOS
* Hammerhead scrying monitor system

KOELSE (FI)

Association of Experimental Electronics is a group of experimental electronics enthusiasts. They gather old consumer-electronics and transform it into sound producing devices. With these devices they play concerts, build installations out of them and teach how to build similar things. Koelse’s projects have been seen and heard around Europe on museums and galleries, but also wastelands and squats since 2002.

OPENINGS & CLUBS | HAUNTOLOGY | OISHII | LIVE CINEMA | EXHIBITIONS | SEMINAR